Skogsrokyrkan

Fyll i formuläret

här till höger om du vill komma i kontakt med oss eller om du till exempel vill ha mer information om Skogsrokyrkan.

Adress: Gullhönevägen 1, 54165 Skövde

Telefon: 0500-437272

Bankkonto: Swedbank 8299-0994.658.648-5

Swish: 123 551 22 72

TEAMET AV ANSTÄLLDA

KONTAKTA OSS

TEAMET AV ANSTÄLLDA

Henrik Korslind

Pastor & föreståndare

Henrik är Skogsrokyrkans pastor & föreståndare sedan 2011. Han har läst teologi och ledarskap på Örebro Teologiska Högskola och har även jobbat inom IT-branschen. Han drömmer om att hjälpa fler människor in i en relation med Jesus och att Bibelns ord ska få bli levande och forma lärjungar. Han är gift med Charlotta och tillsammans har dom en dotter som heter Sigrid. Henrik håller på HV71.

Telefon:      070-479 08 18

Ledig dag:  måndagar

EMELIE EKDAHL

BARNLEDARE

Emelie samordnar församlingens barnverksamhet och ansvarar för Skattkistan. Hon arbetar även som musiklärare och är gift med Samuel. Emelie och Samuel har tre barn.

Telefon:  070-698 49 92

Arbetar: fredagar

MATTIAS ENGSTRÖM

UNGDOMSLEDARE

Mattias ansvarar för DropZone – Skogsrokyrkans ungdomsarbete. Han studerar till pastor på heltid och har Skogsrokyrkan som sin utbildningsförsamling. Att undervisa och försvara den kristna tron ligger honom varmt om hjärtat. På fritiden lekar han med sina två barn och umgås med sin fru. Mattias hejjar på Leksand.

Telefon:   070-512 98 41

Arbetar:  fredagar

Carina Danling

Administratör

Carina jobbar med församlingens ekonomi och administration en dag i veckan. Hon är gift med Lennart och har tre barn och fem barnbarn.

Telefon:   070-548 87 90

Arbetar:  fredagar

FÖRSAMLINGSLEDNINGEN

Skogsrokyrkans församlingsledning utgörs av äldste och styrelse. Äldste är församlingens pastorala ledarskap som bland annat ansvarar för att ta ut riktning i till exempel undervisning samt för omsorgsfrågor. Styrelsens huvudansvar är de frågor som gäller personal, ekonomi, fastighet och juridik. Äldste och styrelse möts regelbundet för samtal, bön och planering.

Henrik Korslind

Pastor & föreståndare

Henrik leder äldste och  församlingsledningen.

STEFAN SVENSSON

VICE FÖRESTÅNDARE & ÄLDSTE

JOHANNA ANDERSSON

ANDERS RINDEFORS

ÄLDSTE

Anders har under våren 2017 tagit paus i uppdraget som äldste.

JOHAN WERNVIK

ÄLDSTE

Johan har under våren 2017 tagit paus i uppdraget som äldste.

STYRELSE

ROGER LIDBERG