DEN LIVSLÅNGA KÄRLEKEN FINNS INOM RÄCKHÅLL!

Lördagen den 19 september är det äntligen dags för en efterlängtad äktenskapsdag. Micke Gunnardo som är flitigt anlitad och även höll ett seminarie på Torp i somras, besöker oss under en dag när han föreläser och leder i samtal om konsten att hålla kärleken levande i både med- och motgång. Vi drar igång kl 09:30 och slutar 15:00. Boka in denna dag och glöm inte att anmäla dig här på hemsidan så att du har en plats reserverad!

OM DAGENS INNEHÅLL

Minns ni dagen då ni sa ja tillvarandra? Tiden går fort och de ambitioner man från början hade med parrelationen kan vara svåra att leva upp till. Livet tillsammans kan vara fantastiskt! Trots det slutar många förhållanden i slentrian och/eller separation.

Med erfarenheter från både sitt eget äktenskap och från många av de samtal han haft med par i kris försöker Micke besvara frågan: Vad behövs i en kärleksrelation som håller i både med- och motgång?

Micke är skolkurator och en ofta anlitad föreläsare. Han har i snart 20 år arbetat med relationer i par och familjer, i egen verksamhet sedan 2006. Han kommer att dela allvarliga och roliga exempel från verkliga livet.  Micke är 46 år, gift med Christin och har 4 barn. Läs mer om Micke på: www.relationsfirman.se

ANMÄLAN