Här hittar du information om vad som är på gång under kommande månad i Skogsrokyrkan.

tisdag 28 september
  • 19:00 EKUMENISK BÖN i S:t Lukas kyrka på Billingen.
    En bönetimma för alla kristna i Skövde med omnejd. Vi ber för och välsignar vår stad och vårt land.
onsdag 29 september
  • 15:00 RPG DAGTRÄFF i Pingstkyrkan
    "Estrid Ericson, formgivare och entreprenör". Berit Johansson berättar om en framgångsrik kvinna som växte upp i Hjo och grundade Firma Svenskt Tenn.
fredag 1 oktober
söndag 3 oktober
  • 16:00 Skogsro Active
    Träning för alla som vill och alla åldrar med gemenskap och glädje! Innebandy och träningspass m.m.
tisdag 5 oktober
onsdag 6 oktober
  • 15:00 RPG DAGTRÄFF i Elimkyrkan
    "Gud i naturen". Konstnären Kenneth Sjöö, Ljungby, talar och sjunger.
fredag 8 oktober
söndag 10 oktober
tisdag 12 oktober
onsdag 13 oktober
  • 15:00 RPG DAGTRÄFF i S:t Matteuskyrka i Ryd
    "Önskepsalmer". Vi sjunger tillsammans med kyrkomusiker Daniel Jarl med kollegor.
fredag 15 oktober
söndag 17 oktober
tisdag 19 oktober
onsdag 20 oktober
  • 15:00 RPG DAGTRÄFF i Immanuelskyrkan
    "Björn Berling". VI får lyssna till och sjunga med i sånger tillsammans med Björn Berling.
fredag 22 oktober
söndag 24 oktober
tisdag 26 oktober
onsdag 27 oktober
  • 15:00 RPG DAGTRÄFF i Pingstkyrkan
    "Hjärtats sånger". Roland Lundgren sjunger, spelar och berättar.