Här hittar du information om vad som är på gång under kommande månad i Skogsrokyrkan.

torsdag 21 februari
söndag 24 februari
  • 10:30 ÅRSHÖGTID, predikan med tema: "Kanske för en stund som denna". Förhandlingar
    Predikan Waldemar Sjögren, lovsång Malin Thyberg. Vi ajournerar förhandlingarna för gemensam lunch med smörgåstårta till självkostnadspris. Skattkistan under gudstjänsten för barn från 4 år
  • 16:00 SKOGSRO ACTIVE - Fjärilshallen
    Träning för alla åldrar med gemenskap och glädje! Innebandy och träningspass m.m.
tisdag 26 februari
  • 19:00 EKUMENISK BÖN i S:t Lukas kyrka på Billingen
    En bönetimma för alla kristna i Skövde med omnejd. Vi ber för och välsignar vår stad och vårt land.
onsdag 27 februari
  • 15:00 RPG DAGTRÄFF i Pingstkyrkan
    "När hjärtat sjunger" - sång och musik med musikdirektör Leif Lundberg. Årsmöte.
torsdag 28 februari
fredag 1 mars
  • 19:00 VÄRLDSBÖNDAGEN i S:t Johannes kyrka, Södra Ryd
    Tema: Slovenien - "Välkommen, allt är färdigt". Kollekt, servering.
söndag 3 mars
  • 10:30 GUDSTJÄNST - tema: "Vi får berätta!". Nattvard
    Predikan Waldemar Sjögren, lovsång Johanna Karp. Skattkistan under gudstjänsten för barn från 4 år
tisdag 5 mars
onsdag 6 mars
  • 15:00 RPG DAGTRÄFF i Elimkyrkan
    "Kina i mitt hjärta" - Arne Brännström från Lidköping berättar.
torsdag 7 mars
söndag 10 mars
  • 10:30 GUDSTJÄNST - tema: "När de fastade talade Anden"
    Predikan Waldemar Sjögren, lovsång Mathilda Tingberg. Skattkistan under gudstjänsten för barn från 4 år
tisdag 12 mars
onsdag 13 mars
  • 15:00 VARDAGSGUDSTJÄNST på Tomtegården
  • 15:00 RPG DAGTRÄFF i S:t Matteuskyrka i Ryd
    "Sista vilan" - Görgen och Ulla från Lindblads Begravningsbyrå informerar, sjunger och spelar.
torsdag 14 mars
söndag 17 mars
  • 10:30 GUDSTJÄNST - tema: "Prövning vs. Frestelse"
    Predikan Mattias Engström, lovsång Johanna Karp. Skattkistan under gudstjänsten för barn från 4 år