Här hittar du information om vad som är på gång under kommande månad i Skogsrokyrkan.

lördag 11 februari
  • 17:00 MDS Edsvära, övning 14
söndag 12 februari
  • 10:30 GUDSTJÄNST, tema ”BASIC - Bibeln”
    Predikan Johan Wernvik, lovsång Malin Thyberg. Ingen Skattkista eller XL för barnen under gudstjänsten.
  • 16:00 Skogsro Active
    Träning för alla som vill och alla åldrar med gemenskap och glädje! Innebandy och träningspass m.m.
måndag 13 februari
tisdag 14 februari
  • 19:00 EKUMENISK BÖN i S:t Lukas kyrka på Billingen.
    En bönetimma för alla kristna i Skövde med omnejd. Vi ber för och välsignar vår stad och vårt land.
söndag 19 februari
  • 10:30 GUDSTJÄNST, tema ”BASIC - Lovsång"
måndag 20 februari
tisdag 21 februari