Alpha

 

 

Alpha är en 11 veckors introduktion i kristen tro. Kursen vänder sig först och främst till dig som är en sökare, till dig som precis bestämt dig för att bli kristen och vill veta mer, men också till dig som har varit kristen ett tag och känner att du vill reflektera kring din tro tillsammans med andra. Här kan du kika på en trailer för Alpha.  

Under 10 torsdgaskvällar träffas vi i avslappnad miljö, äter mat tillsammans, lyssnar på ett föredrag och avslutar med att samtala i mindre grupper. Ämnen som tas upp handlar bland annat om vem Jesus är, Varför man ska be och hur man kan göra det, hur man kan tro och vad man ska ha kyrka till? I kursen ingår också en lördag då vi åker iväg för att umgås och ha föreläsningar.

Nästa Alphakurs startar torsdag 27 jan 2022 kl 18:30. Fyll i kontaktformuläret om du vill anmäla dig eller har fler frågor. Fyll också i eventuell specialkost. Om du upptäckte denna sida efter den 27 jan så går det bra att anmäla sig och haka på den 3 feb också. Efter det så kan du i undantagsfall hänga med annars är det bättre att vänta tills nästa kurs. Men skicka in intresseanmälan ändå så hör vi av oss.

 

Missa inte denna chansen, du passar in! Välkommen med!

Kursen sker i samarbete med Studieförbundet Bilda.

 

 

Anmälan & Frågor om Alpha?

12 + 4 =