Alpha

Alpha är en 11 veckors introduktion i kristen tro. Kursen vänder sig först och främst till dig som är en sökare, till dig som precis bestämt dig för att bli kristen och vill veta mer, men också till dig som har varit kristen ett tag och känner att du vill reflektera kring din tro tillsammans med andra. Här kan du kika på en trailer för Alpha. 

Under 11 veckokvällar träffas vi i avslappnad miljö, äter mat tillsammans, lyssnar på ett föredrag och avslutar med att samtala i mindre grupper. Ämnen som tas upp handlar bland annat om vem Jesus är, Varför man ska be och hur man kan göra det, hur man kan tro och vad man ska ha kyrka till? I kursen ingår också en lördag då vi åker iväg för att umgås och ha föreläsningar.

Nästa Alphakurs startar torsdag 24 februari 2022 kl 18:30. (OBS NYTT STARTDATUM) Fyll i kontaktformuläret om du vill anmäla dig eller har fler frågor. Fyll också i eventuell specialkost. Om du upptäckte denna sida efter den 24 februari så går det bra att anmäla sig och haka i början av mars också. Efter det så kan du i undantagsfall hänga med annars är det bättre att vänta tills nästa kurs. Men skicka in intresseanmälan ändå så hör vi av oss.

 

Missa inte denna chansen, du passar in! Välkommen med!

Kursen genomförs i samarbete med Studieförbundet BILDA.

 

Anmälan & Frågor om Alpha?

6 + 12 =