Ungdomsledare

Vill du vara med och göra Jesus känd, älskad och efterföljd?

Vi söker en Ungdomsledare på 30–50% till Skogsrokyrkan i Skövde.

Vi söker dig som
– är en utåtriktad och positiv person.
– gillar att hänga med ungdomar.
– vill jobba för att unga i vårt närområde får lära känna Gud och växa i tro.
– är social och har förmågan att samla människor.

Du får gärna ha gått bibelskola och/eller ungdomsledarutbildning.

Arbetsuppgifter
I ett team med pastor och övriga anställda är du med och formar och planerar församlingens verksamhet. Din huvuduppgift blir att driva vår ungdomssamling AWAKE på fredagskvällar samt vår konfagrupp. Beroende på tjänstens omfattning ser vi dig gärna engagerad bland 10–12-åringarna på söndagar och Skogsro Active, vår sportaktivitet för alla åldrar.

Om Församlingen
Skogsrokyrkan är en EFK-församling i norra Skövde med ca 170 medlemmar. I församlingen finns idag en pastor och föreståndare på 100 %, en ungdomspastor på 30 %, en barnledare på 30 % och en administratör på 10 %. Församlingen består av en stor andel barnfamiljer och vi har en längtan att se barn och ungdomar hitta gemenskap med Gud och varandra. Vi ser barn- och ungdomsverksamheten som högprioriterad och när vår ungdomspastor nu slutar sin tjänst efter flera år så söker vi en ungdomsledare. För närvarande består ungdomsgruppen av ett 15-tal ungdomar. Samarbete med andra församlingars ungdomsgrupper finns också.

Mer info
Tjänstens omfattning är 30–50%, enligt överenskommelse.
Tillträde i augusti 2021.
Rekryteringsprocessen sker löpande, sista ansökningsdag är 15 maj.
Du skickar ansökan till vår pastor Waldemar Sjögren.

Vid frågor kontakta
Waldemar Sjögren, pastor och föreståndare
waldemar.sjogren@skogsrokyrkan.se

Gudrun Hemeren, ordförande
gudrun.hemeren@gmail.com

Vi ser fram emot din ansökan!