Weekend Tillsammans blir Lördag Tillsammans!

På lördag den 22 augusti möts vi till en spännande dag i Skara. På grund av Covid 19 så kommer vi mötas max 50 personer i 3 olika grupper under dagen. Vid varje tillfälle så kommer Mattias Martinsson vara med. Mattias är lovsångsledare och förkunnare sen många år tillbaka och funnits med i massor av sammanhang. Numera så jobbar Mattias som evangelist inom organisationen Compassion. Han kommer tala till oss om vårt årstema Glädje – uppåt, inåt & utåt. Ha leder oss också i lovsång där du som vill gärna får vara med. Så ta med instrument eller sångröst till det pass du anmäler dig till. Spotifylista med sånger kommer senare här.

De olika passen är:

9.30-12.30 (aktivitet för barn finns)
13-16 (aktivitet för barn finns)
16.30-19.30

När ett pass är fullt så är det fullt, då får man välja ett annat. Varje pass innehåller en fikastund som Planteringen serverar och varje deltagare betalar. Mer info om fika och betalning kommer. Alltså serveras ingen lunch eller kvällsmat utan detta får man planera in hemma eller på vägen till och från Skara.

Behöver du skjuts så kontakta waldemar.sjogren@skogsrokyrkan.se så hjälper vi till att samordna detta utifrån vilka som anmäler sig till de olika passen.

Som vid gudstjänster gäller att du är frisk utan förkylnings- eller luftvägssymptom, och att du inte är i en riskgrupp. Om du anmält dig men blir sjuk eller får symptom så hör av dig till Waldemar Sjögren 0793-486197 för avbokning. Vi kommer vid gott väder vara utomhus en del men undervisningspassen kommer vara inomhus.

I brist på en hel weekend på Sjövik utanför Alingsås så ser vi fram emot en lördag tillsammans med förväntan! Kom och var med och anmäl dig!