UNDER ÖPPEN HIMMEL 2015

Arbetet inför Under Öppen Himmel 2015 är i full gång och nytt för i år är att vi samlas i Skövde och närmare bestämt i Rydskolan. Temat för årets inspirationsdag är ”Att höra Guds röst”.

I år har vi glädjen att få välkomna vår missionsdirektor Daniel Norburg som huvudtalare. Dessutom medverkar Jörgen Lithell som bland annat kommer hålla i förmiddagens barnmöte. Under eftermiddagens seminariepass håller han även en samling för alla barn i åldern 10-14 år. Ulrika Ernvik (barn- och familjepastor, Korskyrkan Mariestad) kommer hålla ett seminariepass om att höra Gud i parrelation och familj. Medverkar gör även Hanna (förbönsansvarig, Skogsrokyrkan) som håller ett seminariepass om att höra Guds röst i förbönen. Dessutom medverkar bland annat även lovsångsteam från Korskyrkan Götene. Vi har med andra ord en riktigt spännande och härlig dag att se fram emot!

HÅLLTIDER

10.00 REGISTRERING med drop-in fika

10.30 – 12 .00 UNDER ÖPPEN HIMMEL

Vuxna: Möte med Daniel Norburg (Missionsdirektor, EFK). Lovsång med team från Korskyrkan i Götene. För alla barn: Barnmöte med Jörgen Lithell.

12.00 – 13.30 LUNCH i matsalen för alla anmälda

13.30 – 14.45 SEMINARIEPASS

Seminarie 1. “Att höra Guds röst” – Daniel Norburg fortsätter undervisa och dela sina erfarenheter kring temat ”Att höra Guds röst”. Plats: Aulan.

Seminarie 2. Att höra Guds röst som par och familj. Ulrika Ernvik (Barn- och familjepastor, Korskyrkan Mariestad). Plats: Meddelas senare.

Seminarie 3. Att höra Guds röst i förbönen. Hanna (förbönsansvarig, Skogsrokyrkan). Plats: Meddelas senare.

För 10-14 åringar: Samling med Jörgen Lithell.

För alla barn: Meddelas senare.

14.45 – 15.30 FIKA

15.30 – 17.00 UNDER ÖPPEN HIMMEL

Vi avslutar dagen tillsammans inför Gud. Undervisning, förbön och lovsång med team från Korskyrkan i Götene.

MER INFORMATION

Du hittar mer information på www.efkskaraborg.se

ANMÄLAN

[wpgform id=’701′]